Veteran Hub головна сторінка
Про нас
Про Veteran Hub
Донори
Вакансії
Статті
Найближчі події
Послуги
Юридичні консультації
Психологічна підтримка
Інформування та персональний супровід
Пошук роботи та освітніх можливостей
Групи підтримки
Аналітика
База знань
Дослідження
Від поранення до повернення. Принцип
Шлях коханих воїнів
Дослідження Шляху ветеранів і ветеранок
Рішення
Це Ок
Усвідомлене батьківство
Resex
Концепція політики щодо ветеранів та їхніх сімей
Контакти
Подкасти
Пошук
Закрити
>
Пошук
Я є:
Кохана/ий
Воїн
Навігація
Ознайомся зі Шляхом коханих воїнів
Початок служби
Прийняття та життя в ролі коханої
Поранення
Зникнення безвісти, полон, загибель
Зникнення безвісти
Полон
Загибель
Кінець служби
Перехід
Я є:
Кохана/ий
Воїн
Про нас
Повернутись назад
Про Veteran Hub
Донори
Вакансії
Статті
Найближчі події
Послуги
Повернутись назад
Юридичні консультації
Психологічна підтримка
Інформування та персональний супровід
Пошук роботи та освітніх можливостей
Групи підтримки
Аналітика
Повернутись назад
База знань
Дослідження
Від поранення до повернення. Принцип
Шлях коханих воїнів
Дослідження Шляху ветеранів і ветеранок
Рішення
Повернутись назад
Це Ок
Усвідомлене батьківство
Resex
Концепція політики щодо ветеранів та їхніх сімей
Контакти
Подкасти
Ознайомся зі Шляхом коханих воїнів
Початок служби
Прийняття та життя в ролі коханої
Поранення
Зникнення безвісти, полон, загибель
Кінець служби
Перехід
Ми показуємо вам матеріали та статті для ролі Коханих.
Головна
Рішення
Військовий досвід у резюме
Старший кухар
Ми розділили опис на дві частини. У частині “Ключові компетенції” міститься інформація яку ти можеш помістити у відповідний розділ свого резюме. А у безпосередньому описі залишиться те, що ти можеш вставити у розділ “досвід”.
Ключові компетенції
Управління невеликим колективом кухарів
Знання правил обслуговування і експлуатації штатної техніки й технічних засобів
Забезпечення своєчасного і якісного приготування їжі для підрозділу
Розгортання польової кухні та їдальні
Робота з технологічним, немеханічним і холодильним устаткування, посудом, інвентарем
Професійний рівень – 2-5 розряд (якщо маєш розряд – вкажи його у ключових компетенціях)
Досвід
Керував/-ла колективом кухарів: організовував/-ла та контролював/-ла приготування і роздачу їжі особовому складу
Забезпечував/-ла якісне і своєчасне приготування їжі: перевіряв/-ла якість продуктів, складав/-ла меню разом із командиром відділення і начальником медичного пункту
Стежив/-ла за станом технологічного і холодильного обладнання
Стежив/-ла за станом технологічного і холодильного обладнання
Проводив/-ла інструктаж кухарів перед зміною
Формував/-ла замовлення та отримував/-ла продукти, перевіряв/-ла їхню якість і належне зберігання
Попередня посада:
Старший механік-водій механізованого відділення (БТР/БМП)
Наступна посада:
Старший механік взводу забезпечення
Подзвонити нам