Ми показуємо вам матеріали та статті для ролі Коханих.

  • Ми розділили опис на дві частини. У частині “Ключові компетенції” міститься інформація яку ти можеш помістити у відповідний розділ свого резюме. А у безпосередньому описі залишиться те, що ти можеш вставити у розділ “досвід”.

Ключові компетенції

  • Управління невеликим колективом кухарів
  • Знання правил обслуговування і експлуатації штатної техніки й технічних засобів
  • Забезпечення своєчасного і якісного приготування їжі для підрозділу
  • Розгортання польової кухні та їдальні
  • Робота з технологічним, немеханічним і холодильним устаткування, посудом, інвентарем
  • Професійний рівень – 2-5 розряд (якщо маєш розряд – вкажи його у ключових компетенціях)

Досвід

  • Керував/-ла колективом кухарів: організовував/-ла та контролював/-ла приготування і роздачу їжі особовому складу
  • Забезпечував/-ла якісне і своєчасне приготування їжі: перевіряв/-ла якість продуктів, складав/-ла меню разом із командиром відділення і начальником медичного пункту
  • Стежив/-ла за станом технологічного і холодильного обладнання
  • Стежив/-ла за станом технологічного і холодильного обладнання
  • Проводив/-ла інструктаж кухарів перед зміною
  • Формував/-ла замовлення та отримував/-ла продукти, перевіряв/-ла їхню якість і належне зберігання
Подзвонити нам