Veteran Hub головна сторінка
Про нас
Про Veteran Hub
Донори
Вакансії
Статті
Найближчі події
Послуги
Юридичні консультації
Психологічна підтримка
Інформування та персональний супровід
Пошук роботи та освітніх можливостей
Групи підтримки
Аналітика
База знань
Дослідження
Від поранення до повернення. Принцип
Шлях коханих воїнів
Дослідження Шляху ветеранів і ветеранок
Рішення
Це Ок
Усвідомлене батьківство
Resex
Концепція політики щодо ветеранів та їхніх сімей
Контакти
Подкасти
Пошук
Закрити
>
Пошук
Я є:
Кохана/ий
Воїн
Навігація
Ознайомся зі Шляхом коханих воїнів
Початок служби
Прийняття та життя в ролі коханої
Поранення
Зникнення безвісти, полон, загибель
Зникнення безвісти
Полон
Загибель
Кінець служби
Перехід
Я є:
Кохана/ий
Воїн
Про нас
Повернутись назад
Про Veteran Hub
Донори
Вакансії
Статті
Найближчі події
Послуги
Повернутись назад
Юридичні консультації
Психологічна підтримка
Інформування та персональний супровід
Пошук роботи та освітніх можливостей
Групи підтримки
Аналітика
Повернутись назад
База знань
Дослідження
Від поранення до повернення. Принцип
Шлях коханих воїнів
Дослідження Шляху ветеранів і ветеранок
Рішення
Повернутись назад
Це Ок
Усвідомлене батьківство
Resex
Концепція політики щодо ветеранів та їхніх сімей
Контакти
Подкасти
Ознайомся зі Шляхом коханих воїнів
Початок служби
Прийняття та життя в ролі коханої
Поранення
Зникнення безвісти, полон, загибель
Кінець служби
Перехід
Ми показуємо вам матеріали та статті для ролі Коханих.
Головна
Рішення
Військовий досвід у резюме
Кухар
Ми розділили опис на дві частини. У частині “Ключові компетенції” міститься інформація яку ти можеш помістити у відповідний розділ свого резюме. А у безпосередньому описі залишиться те, що ти можеш вставити у розділ “досвід”.
Ключові компетенції
Дотримання правил кулінарної обробки продуктів і приготування їжі
Утримання у чистоті спецодягу, робочих місць, обладнання і посуду
Розгортання польової кухні та їдальні, приготування їжі у польових умовах
Знання технологій приготування їжі
Тривалість професійної підготовки – 2-5 розряд (якщо маєш розряд – вкажи його у ключових компетенціях)
Досвід
Відповідав/-ла за своєчасне і якісне приготування їжі для підрозділу
Розраховував/-ла кількість продуктів під час приготування відповідно до ваги готових порцій
Розгортав/-ла польові кухні та їдальні, готував/-ла їжу у польових умовах
Забезпечував/-ла дотримання санітарно-гігієнічних вимог під час приготування, зберігання й обробки продуктів, споживання їжі, утримання кухонного устаткування, на продовольчому складі та у їдальні
Попередня посада:
Кулеметник
Наступна посада:
Майстер-номер обслуги САУ 2С3 «Акація»
Подзвонити нам