Ми показуємо вам матеріали та статті для ролі Коханих.

  • Ми розділили опис на дві частини. У частині “Ключові компетенції” міститься інформація яку ти можеш помістити у відповідний розділ свого резюме. А у безпосередньому описі залишиться те, що ти можеш вставити у розділ “досвід”.

Ключові компетенції

  • Дотримання правил кулінарної обробки продуктів і приготування їжі
  • Утримання у чистоті спецодягу, робочих місць, обладнання і посуду
  • Розгортання польової кухні та їдальні, приготування їжі у польових умовах
  • Знання технологій приготування їжі
  • Тривалість професійної підготовки – 2-5 розряд (якщо маєш розряд – вкажи його у ключових компетенціях)

Досвід

  • Відповідав/-ла за своєчасне і якісне приготування їжі для підрозділу
  • Розраховував/-ла кількість продуктів під час приготування відповідно до ваги готових порцій
  • Розгортав/-ла польові кухні та їдальні, готував/-ла їжу у польових умовах
  • Забезпечував/-ла дотримання санітарно-гігієнічних вимог під час приготування, зберігання й обробки продуктів, споживання їжі, утримання кухонного устаткування, на продовольчому складі та у їдальні

Попередня посада:

Кулеметник
Подзвонити нам